Välkommen att anmäla dig till FoU Välfärds konferens 15–16 oktober!

Välkommen att anmäla dig till FoU Välfärds konferens 15–16 oktober!

Ingenting är som det brukar i år men det ska inte hindra oss från att genomföra FoU Välfärds konferens 2020. Vi ställer om och möts digitalt istället!

Till årets konferens ville vi få en bred representation av de många olika forskningsprojekt och utvecklingsaktiviteter som pågår i FoU-miljöer runt om i landet. Gensvaret har varit stort och nästan 40 olika förslag på presentationer och workshoppar har kommit in! Allt mycket intressant och vi bestämde oss därför för att bereda plats för samtliga i ett fullspäckat program där man kan välja och vraka.


Programmet innehåller en rad olika exempel på vad som pågår inom olika välfärdsområden; barn och unga, funktionshinderfrågor, äldre, hälso-/sjukvård, samsjuklighet med mera. Vi har också några programpunkter som handlar om mer strukturella frågor inom välfärdsområdet. Något för alla alltså!
Vi ser fram emot två spännande dagar och livliga diskussioner!

Välkomna!
Föreningen FoU Välfärds styrelse

Inbjudan till FoU Välfärds konferens 2020

Anmäl dig här